Kaksi lähihoitajan paikkaa auki

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n KOTIKUNNAS tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muistikuntoutusta ja fysioterapiapalveluja ikääntyneille. Erityisosaamisalueemme on muistisairaiden hoito. Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Teoreettisena viitekehyksenämme ovat sosiokulttuurinen vanhustyö ja toimijuutta tukeva hoitotyö.

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Yhtä kumpaankin yksikköön: Sylvi-kotiin ja Ryhmäkoti Kaislaan.

Kotikunnaan vaativat tehostetut palveluasumisen yksiköt ovat muistisairaiden omia ryhmäkoteja, jotka tarjoavat turvallista ja kodinomaista asumista ympäri vuorokauden. Asukkaita kodeissa on 24-28 kpl. Työsuhde on vakituinen ja alkaa viimeistään 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä muistisairaiden asukkaiden parissa. Toivomme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kuntouttavan työotteen tuntemusta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Laittakaa sana kiertämään, jotta saamme parhaat tyypit meille!

Palkkauksessa noudatamme Avainta TES:ta. Kuukausipalkka 2011,83,-

Tiedusteluihin vastaa
Eva Liuksila (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Soittoajat:
ti 13.2.klo15-16
to15.2.klo15-16
ke 21.2.klo9-10
puh.044 322 5208

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan Eva Liuksilalle, os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas, Luolavuorentie 4, 20810 Turku. Kuoreen merkintä Hakemus. Hakuaika päättyy 25.2.2018 klo 15

Mol-ilmoitus: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9479946?searchPhrase=eva%2Bliuk&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

Copyright © Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas 2015