fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirustilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Kesätyöntekijöitä hoitotyöhön

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n KOTIKUNNAS tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muistikuntoutusta ja fysioterapiapalveluja ikääntyneille. Erityisosaamisalueemme on muistisairaiden hoito. Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Teoreettisena viitekehyksenämme ovat sosiokulttuurinen vanhustyö.

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ hoitotyöhön Kotikunnaan eri yksiköihin.  Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työn, jossa voit kehittyä hoitotyön ammattilaisena ikäihmisten parissa. Monipuolisen työn lisäksi Kotikunnaassa on mukavia työtovereita ja viihtyisä työympäristö. Toivomme kesätyöntekijöitä, joilla on halu vaikuttaa hyvän ja arvokkaan vanhuuden toteutumiseen.

Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Turun Kaupungin sairaalan alueella.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan kesäkuun alusta aina elokuun lopulle asti. Huomioimme hakemuksissa myös hoiva-avustajat sekä hoitotyön opinnoissa edenneet opiskelijat.

Vapaamuotoiset hakemukset osastovastaava Armi Rastaalle, armi.rastas@kotikunnas.fi 14.3.2021 mennessä.