fbpx

LÄHIHOITAJA RYHMÄKOTI KAISLAAN

Kotikunnas tarjoaa lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kodikasta, turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Tarjoamme ikäihmisille erilaisia asumismuotoja palveluasumisesta aina vaativaan muistisairaiden hoitoon. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä. Etsimme Ryhmäkoti Kaislan tiimiin uutta hoitajaa.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työntekijältä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy AVAINTA ry:n tes:n mukaisesti (HOC). Lähtöpalkka 2090,99 €/kk.

Lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. hoidon suunnittelu, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille. Kotikunnaassa on käytössä omahoitajajärjestelmä.

Arvostamme kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Toivomme työyhteisöömme innostavaa ja iloista työntekijää, jolla on halua kehittää työtään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Kotikunnaan henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 31.1.2021 mennessä

osastovastaava Armi Rastaalle, sähköpostitse armi.rastas@kotikunnas.fi

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta