fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirustilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

LÄHIHOITAJIA KOTIKUNNAASEEN

Kotikunnas tarjoaa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kodikasta, turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Tarjoamme ikäihmisille erilaisia asumismuotoja palveluasumisesta aina vaativaan muistisairaiden hoitoon. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä. Etsimme Kotikunnaan eri tiimeihin uusia hoitajia.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. hoidon suunnittelu, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille.

Arvostamme kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Toivomme työyhteisöömme innostavia ja iloisia työntekijöitä, jolla on halua kehittää työtään!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen (Skhole) kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Kotikunnaan henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan osastovastaava Johanna Vuorikoskelle, sähköpostitse johanna.vuorikoski@kotikunnas.fi