fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirus tilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Päiväpaikka Villa avaa ovensa muistikuntoutuksen asiakkaille 14.7.2020 lähtien. Lisätiedot muistikuntoutuksen ohjaajilta puh. 044 0820 230

LÄHIHOITAJA

Kotikunnaassa avataan uusi tehostetun palveluasumisen yksikkö. Henkilökunnan osastovaihdosten johdosta tarvitsemme reippaaseen joukkoomme lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen jo toiminnassa oleviin ryhmäkoteihin. Haemme neljää lähihoitajaa, joista yhdelle tarjolla yöpainoitteinen työ.

Kotikunnas tarjoaa lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kodikasta, turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Tarjoamme ikäihmisille erilaisia asumismuotoja palveluasumisesta aina vaativaan muistisairaiden hoitoon. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työntekijältä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy AVAINTA ry:n tes:n mukaisesti (HOC). Lähtöpalkka 2064,99 €/kk.

Lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. hoidon suunnittelu, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille. Kotikunnaassa on käytössä omahoitajajärjestelmä.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä erilaisten asukkaiden parissa.  Toivomme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta.

Toivomme työyhteisöömme innostavaa ja iloista työntekijää, jolla on halua kehittää työtään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Kotikunnaan henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 9.2.2020 klo 16 mennessä

osastovastaava Armi Rastaalle sähköpostitse armi.rastas@kotikunnas.fi