fbpx

Kotikunnaassa voi vierailla asukkaan kotona huomioiden voimassa olevat suositukset. Lisää tietoa hoitajilta.

Villan toiminta jatkuu voimassa olevien suositusten mukaisesti.

Ryhmät eivät kokoonnu kesän aikana kotikunnaassa ja ruokasali on toistaiseksi suljettu vierailijoilta koronavirustilanteen vuoksi!

LÄHIHOITAJIA KOTIKUNNAASEEN

Kotikunnas tarjoaa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kodikasta, turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Tarjoamme erilaisia asumismuotoja palveluasumisesta aina vaativaan muistisairaiden hoitoon. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Etsimme Kotikunnaan Ryhmäkoti Kaislaan uutta hoitajaa vakituiseen työhön ja kahta äitiyslomasijaista Kotikunnaan asuinkotiin ja Väinö-kotiin.

Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. hoidon suunnittelu, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille.

Arvostamme kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Toivomme työyhteisöömme innostavia ja iloisia työntekijöitä, joilla on halua kehittää työtään!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen (Skhole) kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Kotikunnaan henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset yksikkötoiveineen toimitetaan 26.9.2021 mennessä osastovastaava Armi Rastaalle, sähköpostitse armi.rastas@kotikunnas.fi.