fbpx

Menovinkit-esite senioreille

Esite julkaistaan kolme kertaa vuodessa yhteistyössä Turun kaupungin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Esitteeseen on koottu eri järjestöjen, Turun kaupungin ynnä muiden tahojen tekemisen vinkkejä, tärkeitä yhteystietoja  sekä vapaaehtoistoi-minnan mahdollisuuksia. Esite julkaistaan sekä sähköisenä että paperisena. 

Poikkeusaikana olemme koonneet Menovinkit-esitteiden ”korvikkeita” eli tekemisen vinkkejä, neuvonta- ja turinanumeroita sisältäviä kirjeitä aihealueittain. Muutokset ovat mahdollisia, vaikka yritämme toki pitää tiedot ajan tasalla tällä sivulla.

Pidetäänhän yhdessä huolta myös netittömistä senioreista. Liikkuva resurssikeskus kumppaneineen pyrkii olemaan tässä apuna, mutta kiitos Sinullekin, kun kerrot vinkeistä netittömille.

Tällä kertaa jaossa on hyvä kokoelma menovinkkejä kesäksi 2022; esite on vapaasti luettavissa ja tulostettavissa. Kesän menovinkeissä on vinkkejä syyskuun lopulle asti: KLIKKAA ITSESI KESÄN 2022 MENOVINKKEIHIN!

Voit tutustua jo nyt vuoden 2022 syksyn ja tulevan talven menoihin. KÄY KURKKAAMASSA UUTTA MENOVINKIT-ESITETTÄ!

Huristelemme värikkään neuvonta-automme kanssa ympäri Turkua. Haluatko vaikuttaa oman alueesi neuvontateemoihin. Käy täyttämässä aiheeseen liittyvä kysely.

Seuraamalla Facebook-sivujamme saat ajankohtaisia tekemisen vinkkejä sekä tietoa automme liikkeistä. 

Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuustoimintaa.

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta