fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirustilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Menovinkit-esite senioreille

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset menovinkki-esimerkit senioreille Turun alueella. Liikkuva resurssikeskus julkaisee kolme kertaa vuodessa Menovinkit senioreille -esitteen yhteistyössä Turun kaupungin sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuustoimintaa. Esitteessä kerrotaan eri järjestöjen, kaupungin ynnä muiden tahojen tekemisen vinkkejä, tärkeitä yhteystietoja ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia. Esite julkaistaan sähköisenä sekä paperisena.

Poikkeusaikana olemme koonneet Menovinkit-esitteiden ”korvikkeita” eli tekemisen vinkkejä, neuvonta- ja turinanumeroita sisältäviä kirjeitä aihealueittain. Muutokset ovat mahdollisia, vaikka yritämme toki pitää tiedot ajan tasalla tällä sivulla.

Kirjeet ovat vapaasti kaikkien luettavissa sekä tulostettavissa alla olevien linkkien takaa. Pidetäänhän yhdessä huolta myös netittömistä senioreista, että hekin tekemisen vinkkejä saavat. Liikkuva resurssikeskus kumppaneineen pyrkii olemaan tässä apuna, kiitos Sinullekin jos kerrot vinkeistä myös netittömille. ❤  

Kysely eri asuinalueiden neuvontateematoiveista senioreille:
AVAA TÄSTÄ

KIRJEET:

(Verkossa oleviin vinkkeihin ovat tervetulleita myös maakunnan muut seniorit)

(ryhmiä, tuetusta lomasta tietoa jne.)

Seuraa myös meidän Facebook-sivujamme. Jaamme siellä ajankohtaiset vinkit sekä kerromme missä automme liikkuu.

Liikkuva resurssikeskus
Liikkuvan resurssikeskuksen toiminnasta voit lukea täältä