fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirus tilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Päiväpaikka Villa avaa ovensa muistikuntoutuksen asiakkaille 14.7.2020 lähtien. Lisätiedot muistikuntoutuksen ohjaajilta puh. 044 0820 230

Palvelut

Kotikunnaan tiloissa toimivat muistisairaiden hoitoon erikoistuneet Hoitokoti Venla, Päiväpaikka Villa, Ryhmäkoti Kaisla ja Sylvi-koti. Lisäksi Kotikunnaassa on 39 palveluasuntoa, joista osassa asuu sotainvalideja valtiokonttorin maksusitoumuksella. Tarjoamme myös tehostettua palveluasumista ja fysioterapiapalveluita ikääntyneille. Projektitoimintamme on vilkasta ja yhteistyöverkostomme laaja. Kotikunnaan oma keittiö on avoinna vuoden kaikkina päivinä. Kotikunnaan tiloissa toimii myös kampaamo.

Kotikunnaassa asuu yli sata asiakasta. Projektit ja fysioterapia-palvelut tavoittavat useita kymmeniä eri puolilla Turkua asuvia vanhuksia. Vakituista henkilökuntaa meillä on yli 70.

Olemme olemassa edistääksemme ikääntyvien tasa-arvoista hyvinvointia. Tätä tavoitetta toteutamme myös kansalaistoiminnan keinoin, yhdessä sitoutuneen ja aktiivisen vapaaehtoisten joukon kanssa.

Yhdessäoloa
  Kuva © Satu Aalto