fbpx

Kotikunnaassa voi vierailla asukkaan kotona huomioiden voimassa olevat suositukset. Lisää tietoa hoitajilta.

Villan toiminta jatkuu voimassa olevien suositusten mukaisesti.

Ryhmät eivät kokoonnu kesän aikana kotikunnaassa ja ruokasali on toistaiseksi suljettu vierailijoilta koronavirustilanteen vuoksi!

Palvelut

Kotikunnaan tiloissa toimivat muistisairaiden hoitoon erikoistuneet Hoitokoti Venla, Päiväpaikka Villa, Ryhmäkoti Kaisla ja Sylvi-koti. Lisäksi Kotikunnaassa on 39 palveluasuntoa, joista osassa asuu sotainvalideja valtiokonttorin maksusitoumuksella. Tarjoamme myös tehostettua palveluasumista ja fysioterapiapalveluita ikääntyneille. Projektitoimintamme on vilkasta ja yhteistyöverkostomme laaja. Kotikunnaan oma keittiö on avoinna vuoden kaikkina päivinä. Kotikunnaan tiloissa toimii myös kampaamo.

Kotikunnaassa asuu yli sata asiakasta. Projektit ja fysioterapia-palvelut tavoittavat useita kymmeniä eri puolilla Turkua asuvia vanhuksia. Vakituista henkilökuntaa meillä on yli 70.

Olemme olemassa edistääksemme ikääntyvien tasa-arvoista hyvinvointia. Tätä tavoitetta toteutamme myös kansalaistoiminnan keinoin, yhdessä sitoutuneen ja aktiivisen vapaaehtoisten joukon kanssa.

Yhdessäoloa
  Kuva © Satu Aalto