fbpx

Asuinkoti Kotikunnas

Palveluasuminen vuokra-asunnoissa

Kotikunnaan Asuinkoti tarjoaa ikääntyville palveluasumista
40 tai 45 m2:n kokoisissa vuokrattavissa asunnoissa. Kotikunnas luo asukkailleen turvallisen, kodikkaan ja aktiivisen sosiokulttuurisen asuinympäristön lähellä Turun keskustan palveluita ja Mäntymäen terveysasemaa. Kotikunnaaseen on helppo tulla ja liikkua täältä myös linja-autolla.

Palveluasumisen lähtöhinta muodostuu asunnon vuokrasta ja peruspalvelupaketista. Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukainen palvelupaketti, jota voidaan aina tilanteiden muuttuessa uusia vastaamaan sen hetkisiä tarpeita. Asukkaiden hyvinvoinnista ja palveluista vastaa Kotikunnaan oma tuttu henkilökunta.

Tehostettu palveluasuminen
Asuinkoti Kotikunnaassa

Kotikunnaan Asuinkodissa on mahdollisuus myös ympärivuorokautiseen tehostettuun palveluasumiseen. Tehostetun palveluasumisen asukas maksaa kuukaudessa kiinteän summan, joka koostuu ruuasta, vuokrasta ja palveluista.

Tehostetun palveluasumisen palvelumaksuun sisältyvät mm.

  • ympärivuorokautinen hoito
  • lääkehuolto (ei lääkkeitä)
  • ateriapalvelut erityisruokavalioineen
  • turvaranneke (Vivago-hyvinvointiranneke)
  • siivous ja pyykkihuolto
  • virkistys- ja viriketoiminta.

Asuinkoti Kotikunnaan tehostettua palveluasumista voivat ostaa kunnat, kaupungit ja yksityiset asiakkaat. Palvelua voi ostaa myös sopimuskuntien myöntämillä palveluseteleillä (hinnasto).

Lisätiedot

Osastovastaava Anni Kauppinen p. 044 5820 224

Monipuoliset oleskelutilat
Kuva © Satu Aalto

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta