fbpx

Ryhmäkoti Kaisla

Ryhmäkoti Kaisla tarjoaa turvallista ja kodinomaista tehostettua palveluasumista muistisairaille, joiden hoito kotona ei enää onnistu. Kaislassa tuetaan keskivaikeaa ja vaikeaa muistisairautta sairastavien asukkaiden toimintakyvyn ylläpysymistä ja toteutetaan kuntoutumista edistäviä hoitomuotoja. Kaisla on asukkaiden koti, joka tarjoaa asukkailleen turvaa, hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Ryhmäkoti Kaisla koostuu kahdesta kerroksesta, joissa molemmissa on 14 yhden hengen asuinhuonetta. Huoneet ovat kooltaan 25-30 m2. Kaikissa huoneissa on tilava kylpyhuone. Molemmissa kerroksissa on yhteiset oleskelutilat tupakeittiöineen sekä saunaosasto. Lisäksi Kaislan yläkerrassa on yksi lyhytaikaishoitoon tarkoitettu huone.

Korttiaskartelua
Kuva © Satu Aalto

Tehostetun palveluasumisen asukas maksaa kuukaudessa kiinteän summan, joka koostuu ruuasta, vuokrasta ja palveluista.

Tehostetun palveluasumisen palvelumaksuun sisältyvät mm.

  • ympärivuorokautinen hoito
  • lääkehuolto (ei lääkkeitä)
  • ateriapalvelut erityisruokavalioineen
  • turvaranneke (Vivago- hyvinvointiranneke)
  • siivous ja pyykkihuolto
  • virkistys- ja viriketoiminta.

Muistisairaiden tehostettua palveluasumista Ryhmäkoti Kaislasta voivat ostaa kunnat, kaupungit, valtiokonttori ja yksityiset asiakkaat. Palvelua voi ostaa myös sopimuskuntien myöntämillä palveluseteleillä (hinnasto).

Lisätiedot

Osastovastaava Armi Rastas
p. 044 322 5208

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta