fbpx

Rekrytointi

Kiinnostaako Kotikunnas työ- tai harjoittelupaikkana?

Meillä työskentelee joukko eri alojen edustajia, joille tarvitsemme sijaisia jatkuvasti. Tarjolla on erityisesti sote-alan paikkoja, mutta myös ravitsemuspalvelutehtävistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä.

Opiskelijoille meillä on tarjolla harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, ravitsemustyöntekijä, kokki). Lue tarkemmin kohdasta Opiskelija/Harjoittelija.

Voit myös tulla tapaamaan meitä eri rekrytointitilaisuuksiin. Sinun ei tarvitse vielä olla kokenut ässä, mutta voit kasvaa kanssamme sellaiseksi!

Miksi olemme upea työpaikka?

Sen lisäksi, että henkilöstömme on ihan huippuporukkaa ja talossamme on kadehdittavan hyvä työilmapiiri, noudatamme AVAINTA:n työehtosopimusta, joka takaa jo lähtökohtaisesti reilut työehdot.

Lisäksi meillä on Kotikunnaassa mm.:

  • työehtosopimuksen vähimmäistasoa suurempi palkka
  • lakitasoa lyhyemmät työajat mutta pidemmät vuosilomat
  • palkalliset arkipyhävapaat
  • ilta-, yö- ja lauantaityökorvaukset
  • ruokatauko ja kaksi kahvitaukoa

Pidämme huolta henkilöstömme jaksamisesta:

  • järjestämällä retkiä, konsertti-/teatterimatkoja ja muita tapahtumia
  • mahdollisuus Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleihin pienellä omavastuuosuudella
  • saunaosaston käyttö ja vuokraus alennettuun hintaan
  • liikuntatilan käyttö maksutta

Olemme järjestäneet henkilöstöllemme kattavan työterveyshuollon Lääkärikeskus Aavan kanssa. Työsopimus sisältää myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ryhmävakuutuksena Lähitapiolassa. Wiklundin apteekki myöntää 15 % alennuksen itsehoitotuotteista sekä 10 % alennuksen tuotteista, jotka eivät olet Kela-korvauksen piirissä.

Huomioimme työntekijöitämme 50- ja 60-vuotispäivänä sekä eläkkeelle siirryttäessä erityislahjalla. Myös pidemmän työuran yhdistyksessä työtehtävissä toimineille myönnetään ylimääräisiä vapaapäiviä sekä Vanhus- ja lähimmäispalveluliiton ansiomerkkejä.

Lisätiedot Johannalta: rekrytointi@kotikunnas.fi.

Kotikunnaan pääsisäänkäynti
Kuva © Juha Joro

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta