fbpx

Lämpimästi tervetuloa harjoittelujaksolle Kotikunnaaseen!

Toivomme, että olet ennen harjoittelusi alkua yhteydessä Kotikunnaan harjoittelija-asioita koordinoivaan Johanna Vuorikoskeen joko puhelimitse, p. 040 940 1897 tai sähköpostitse, johanna.vuorikoski@kotikunnas.fi. Johannalta saat tietoa asioista, jotka sinun on hyvä huomioida harjoitteluun tullessasi. Samalla sovitaan ensimmäisen harjoittelupäivän työaika.

Ennen harjoittelujakson alkamista toivomme sinun vastaavaan alkukyselyyn alla olevasta linkistä. Tulosta ja täytä lomake ja tuo se työpaikkaohjaajalle harjoittelun alussa. Kyselyn tarkoituksena on saada tietoa toiveistasi ja odotuksistasi. Vastausten avulla pyrimme luomaan sinulle yksilöllisen harjoittelujakson Kotikunnaassa.

Harjoittelijan alkukyselylomake (pdf)

Hyvä tietää ennen harjoittelua

Hoitoalan harjoittelu

Kotikunnaan hoitohenkilökunta ei pukeudu perinteisiin hoitajan vaatteisiin, vaan työvaatteina toimivat ns. normaalit arkivaatteet. Harjoittelijat voivat saada suojavaatteita harjoittelupaikasta, mutta jokaisen on hyvä pukeutua työpäivää varten vaatteisiin, joissa on helppoa liikkua, kyykistyä, kumartua ym. Vaatteet saavat olla rennon kodikkaat, mutta kuitenkin asialliset ja siistit. Harjoittelijalla tulee olla omat sisäkengät mukana.

Hygieniasyistä harjoittelijalla ei saa olla sormuksia sormissaan eikä kelloa tai rannekoruja ranteessaan.

Muut tehtävät

Keittiössä harjoittelijoilla tulee olla asianmukainen suojavaatetus ja työjalkineet. Edellytämme voimassaolevaa salmonellatodistusta. Hygieniapassi pitää olla suoritettuna. Siivousalan ja kiinteistönhoidon harjoittelijoilla tulee olla asianmukainen suojavaatetus ja työjalkineet.

Kotikunnaan sijainti

Kotikunnas sijaitsee osoitteessa Luolavuorentie 4, 20810 Turku, vastapäätä Turun Ensi- ja turvakotia. Bussi 18 kulkee Kotikunnaan ohitse, bussin 13 pysäkki on Kunnallissairaalantiellä. Omalla autolla tuleville Kotikunnaassa on kaksi pysäköintialuetta, joista toinen sijaitsee välittömästi etuoven edessä ja toinen talon takana. Etupihan pysäköintialue on tarkoitettu vain vieraiden käyttöön.

Ruokailu

Harjoittelijat voivat ruokailla Kotikunnaan ruokasalissa henkilökuntahintaan tai tuoda halutessaan omat eväät.

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta