fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirus tilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Päiväpaikka Villa avaa ovensa muistikuntoutuksen asiakkaille 14.7.2020 lähtien. Lisätiedot muistikuntoutuksen ohjaajilta puh. 044 0820 230

SAIRAANHOITAJA

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kotikunnaan Väinö-kotiin ja hoitokoti Venlaan. Väinö-koti on uusi tehostetun palveluasumisen yksikkö ja Hoitokoti Venla tarjoaa lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille sekä tilapäishoitoa kotona asumisen tueksi. Ryhmäkodit tarjoavat asumista kodikkaassa, turvallisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan amk-tutkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa. Työntekijältä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy AVAINTA ry:n tes:n mukaisesti (HOB). Lähtöpalkka 2390,38€/kk.

Sairaanhoitajana tehtäväsi on toimia tiimien sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä koko Kotikunnaan sairaanhoitajaverkoston kanssa. Sairaanhoitaja vastaa molempien yksiköiden asukkaiden huolenpidosta, lääkehoidosta, terveyden- ja sairaanhoidollisesta arvioinnista, hoidon suunnittelusta sekä koordinoinnista yhteistyössä tiimien kanssa. Vaativimmat sairaanhoidolliset toimenpiteet kuuluvat myös sairaanhoitajalle.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä erilaisten asukkaiden parissa.  Toivomme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön.  Pääasiassa työ on arkityötä, johon sisältyy keskimäärin kolme iltavuoroa ja korkeintaan yksi viikonloppu kolmen viikon jaksossa. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuolisen yhteistyön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa. Korostamme toimivan moniammatillisen yhteistyön merkitystä asukkaiden parhaaksi.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Kotikunnaan henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 28.1.2020 klo 16 mennessä

osastovastaava Jenni Lehtorannalle sähköpostitse jenni.lehtoranta@kotikunnas.fi

Lisätiedot sairaanhoidon vastaava Anni Kauppinen p. 044 5820 224

ke 15.1. klo 9-11.00,

pe 17.1. klo 12-14.00,

to 23.1. klo 15-16.00