fbpx

SAIRAANHOITAJA

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kotikunnaan Väinö-kotiin ja hoitokoti Venlaan. Väinö-koti on uusi tehostetun palveluasumisen yksikkö ja Hoitokoti Venla tarjoaa lähes kolmenkymmenen vuoden kokemuksella ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille sekä tilapäishoitoa kotona asumisen tueksi. Ryhmäkodit tarjoavat asumista kodikkaassa, turvallisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan amk-tutkintoa tai aiempaa opistotason tutkintoa. Työntekijältä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy AVAINTA ry:n tes:n mukaisesti (HOB). Lähtöpalkka 2419,54 €/kk

Sairaanhoitajana tehtäväsi on toimia tiimien sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä koko Kotikunnaan sairaanhoitajaverkoston kanssa. Sairaanhoitaja työhön kuuluu molempien yksiköiden lääkehoidosta vastaaminen, asukkaiden terveyden- ja sairaanhoidon arviointi, hoidon suunnittelu yhteistyössä tiimien kanssa. Sairaanhoitajan työn kuvaan kuuluu perushoitotyö.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä. Toivomme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta ja kohtaamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön.  Pääasiassa työ on arkityötä, johon sisältyy keskimäärin kolme iltavuoroa ja korkeintaan yksi viikonloppu kolmen viikon jaksossa. Kotikunnassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa. Korostamme toimivan moniammatillisen yhteistyön merkitystä asukkaiden parhaaksi.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 29.11.2020 mennessä osastovastaava Jenni Lehtorannalle sähköpostitse jenni.lehtoranta@kotikunnas.fi

Lisätiedot sairaanhoidonvastaava Anni Kauppiselta p. 044 5820 224

ma 16.11. klo 13–15.00

to 26.11. klo 10–11.00

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta