fbpx

Kotikunnaassa on toistaiseksi vierailukielto.

Kaikki Kotikunnaassa kokoontuvat ryhmät ja esitykset on peruutettu koronavirus tilanteen vuoksi. Myös ruokasali on suljettu vierailijoilta.

Päiväpaikka Villa avaa ovensa muistikuntoutuksen asiakkaille 14.7.2020 lähtien. Lisätiedot muistikuntoutuksen ohjaajilta puh. 044 0820 230

Sylvi-koti

Sylvi-koti tarjoaa turvallista ja kodinomaista tehostettua palveluasumista muistisairaille, joiden hoito kotona ei enää onnistu. Sylvi-kodissa tuetaan keskivaikeaa ja vaikeaa muistisairautta sairastavien asukkaiden toimintakyvyn ylläpysymistä ja toteutetaan kuntoutumista edistäviä hoitomuotoja. Sylvi-koti on asukkaiden koti, joka tarjoaa turvaa, hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Sylvi-kodissa voi asua myös lyhytaikaisesti.

Sylvi-kodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa molemmissa on 12 yhden hengen asuinhuonetta. Ne ovat kooltaan 25–30 m2. Kahdessa isommassa voi asua vaikkapa pariskunta.

Kaikissa huoneissa on tilava kylpyhuone. Sylvi-kodissa on oma sauna ja terapiahuone. Yhteiset oleskelutilat tupakeittiöineen ovat valoisat ja avarat, ja piha-alueille pääsee suoraan Sylvi-kodista.

Sylvi-Koti lasiterassi

Tehostetun palveluasumisen asukas maksaa kuukaudessa kiinteän summan, joka koostuu ruuasta, vuokrasta ja palveluista. Palvelumaksuun sisältyvät mm.

    • ympärivuorokautinen hoito
    • lääkehuolto (ei lääkkeitä)
    • ateriapalvelut erityisruokavalioineen
    • siivous ja pyykkihuolto
    • virkistys- ja viriketoiminta.

Muistisairaiden tehostettua palveluasumista Sylvi-kodista voivat ostaa kunnat, kaupungit, valtiokonttori ja yksityiset asiakkaat.

Lisätiedot

Osastovastaava Johanna Vuorikoski
p. 040 940 1897