fbpx

Sylvi-koti

Sylvi-koti tarjoaa turvallista ja kodinomaista tehostettua palveluasumista muistisairaille, joiden hoito kotona ei enää onnistu. Sylvi-kodissa tuetaan keskivaikeaa ja vaikeaa muistisairautta sairastavien asukkaiden toimintakyvyn ylläpysymistä ja toteutetaan kuntoutumista edistäviä hoitomuotoja. Sylvi-koti on asukkaiden koti, joka tarjoaa turvaa, hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Sylvi-kodissa voi asua myös lyhytaikaisesti.

Sylvi-kodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa molemmissa on 12 yhden hengen asuinhuonetta. Ne ovat kooltaan 25–30 m2. Kahdessa isommassa voi asua vaikkapa pariskunta.

Kaikissa huoneissa on tilava kylpyhuone. Sylvi-kodissa on oma sauna ja terapiahuone. Yhteiset oleskelutilat tupakeittiöineen ovat valoisat ja avarat, ja piha-alueille pääsee suoraan Sylvi-kodista.

Sylvi-Koti lasiterassi

Tehostetun palveluasumisen asukas maksaa kuukaudessa kiinteän summan, joka koostuu ruuasta, vuokrasta ja palveluista. Palvelumaksuun sisältyvät mm.

    • ympärivuorokautinen hoito
    • lääkehuolto (ei lääkkeitä)
    • ateriapalvelut erityisruokavalioineen
    • siivous ja pyykkihuolto
    • virkistys- ja viriketoiminta.

Muistisairaiden tehostettua palveluasumista Sylvi-kodista voivat ostaa kunnat, kaupungit, valtiokonttori ja yksityiset asiakkaat.

Lisätiedot

Osastovastaava Johanna Vuorikoski
p. 040 940 1897

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta