fbpx

Kotikunnaassa voi vierailla asukkaan kotona huomioiden voimassa olevat suositukset. Lisää tietoa hoitajilta.

Villan toiminta jatkuu voimassa olevien suositusten mukaisesti.

Ryhmät eivät kokoonnu kesän aikana kotikunnaassa ja ruokasali on toistaiseksi suljettu vierailijoilta koronavirustilanteen vuoksi!

Sylvi-koti

Sylvi-koti tarjoaa turvallista ja kodinomaista tehostettua palveluasumista muistisairaille, joiden hoito kotona ei enää onnistu. Sylvi-kodissa tuetaan keskivaikeaa ja vaikeaa muistisairautta sairastavien asukkaiden toimintakyvyn ylläpysymistä ja toteutetaan kuntoutumista edistäviä hoitomuotoja. Sylvi-koti on asukkaiden koti, joka tarjoaa turvaa, hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Sylvi-kodissa voi asua myös lyhytaikaisesti.

Sylvi-kodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa molemmissa on 12 yhden hengen asuinhuonetta. Ne ovat kooltaan 25–30 m2. Kahdessa isommassa voi asua vaikkapa pariskunta.

Kaikissa huoneissa on tilava kylpyhuone. Sylvi-kodissa on oma sauna ja terapiahuone. Yhteiset oleskelutilat tupakeittiöineen ovat valoisat ja avarat, ja piha-alueille pääsee suoraan Sylvi-kodista.

Sylvi-Koti lasiterassi

Tehostetun palveluasumisen asukas maksaa kuukaudessa kiinteän summan, joka koostuu ruuasta, vuokrasta ja palveluista. Palvelumaksuun sisältyvät mm.

    • ympärivuorokautinen hoito
    • lääkehuolto (ei lääkkeitä)
    • ateriapalvelut erityisruokavalioineen
    • siivous ja pyykkihuolto
    • virkistys- ja viriketoiminta.

Muistisairaiden tehostettua palveluasumista Sylvi-kodista voivat ostaa kunnat, kaupungit, valtiokonttori ja yksityiset asiakkaat.

Lisätiedot

Osastovastaava Johanna Vuorikoski
p. 040 940 1897