Menu
Etsi sivustolta

Talouspäällikkö

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n Kotikunnas järjestää osallistavalla tavalla yksilöllisiä kuntoutumis-. asumis-, hoiva- ja tukipalveluja ikääntyneille ja on aktiivinen kansalaistoimija. Kaikessa toiminnassa korostetaan eettisyyttä ja eettistä keskustelua osana arkea. Yhdistys vahvistaa ikääntyvien hyvinvointia laadukkaalla palvelutuotannolla ja kansalaistoiminnalla. Yhdistys työllistää vakituisesti yli 70 henkeä ja hallinnoi 9 000 m2:n edestä kiinteistöjä. Talous on kunnossa ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Kotikunnaalla on pitkä ja ansiokas historia. Yhdistys on suomalainen, yleishyödyllinen toimija, joka tekee yhteisen hyväksi parempia palveluja ikääntyneille. Kotikunnas on erikoistunut erityisesti muistisairaiden hoitoon. Kotikunnaassa panostetaan henkilökunnan kehittämiseen, urakasvuun ja hyvinvointiin.  www.kotikunnas.fi

Etsimme Kotikunnaan innokkaaseen joukkoon talouspäällikköä. Talouspäällikkö vastaa mm. talousarvion, toimintasuunnitelman ja tilinpäätöksen laatimisesta. Häneltä sujuu reskontran hoito ja hän on taitava seuraamaan taloutta. Hän vastaa tulosyksiköiden talousraportoinnista ja -selvityksistä, ja taloushallinnon prosessien kehittämisestä. Tärkeä osa työtä on myös ymmärtää projektien kautta hankemaailmaa ja tukea myös vastaavien esimiesten taloudellista toimintaa ja johtamista. Lisäksi hän hoitaa toimiston hallinnollisia tehtäviä, erilaisia HR-tehtäviä ja on mukana JORY:n jäsenenä myös mm. kehittämisessä, strategian laadinnassa ja laadun parantamisessa. Työ on erittäin vaihtelevaa ja monipuolista ja siihen kuuluu erilaisten raporttien ja laskelmien lisäksi yhteistyötä moneen eri tahoon.

Sinulla on intohimoa omaan työhösi, halua menestyä ja joustavuutta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii vahvaa kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä, tarkkuutta sekä kykyä ja halua taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Sinulla on analyyttisuutta tulkita lukuja ja jämäkkyyttä tehdä päätöksiä. Elämäsi on kunnossa ja arvostat työnantajassa avoimuutta ja yhteisöllisyyttä. Arvomaailmasi kohtaa työnantajan arvomaailman kanssa. Olet vahva vuorovaikuttaja ja osaat myös ohjata omaa työtäsi. Sinulla on kykyä hypätä moninaisiin tehtäviin ja osaat pitää langat käsissäsi. Haluat olla työssä paikassa, jossa tunnet olevasi osa jotakin merkityksellistä ja jossa työpanostasi arvostetaan.

Jotta onnistut tehtävässä, olet todennäköisesti tradenomi (kirjanpito/taloushallinto) ja omaat jo monipuolista ja vahvaa kokemusta taloushallinnon eri tehtävistä. Hallitset hyvin myös eri talouden ohjelmistoja. 

Kysy lisää paikasta Decennium3:n maajohtaja Mona-Maria Ilolalta (Source D3 Finland Oy) ma 3.6. klo 10-11 välillä tai ke 5.6. klo 10-12. Tai lähetä hakemus ja CV (suomeksi) suoraan sähköpostilla osoitteeseen: mona-maria.ilola@decennium3.fi su 9.6.2019 mennessä.

Ajankohtaista

Vapaaehtoiset
Avoimet työpaikat
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta