fbpx
Väinö-koti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodikkaassa, yhteisöllisessä ja sosiokulttuurisessa ympäristössä.

Väinö-koti

Kotikunnaaseen on avattu uusi tehostetun palveluasumisen ryhmäkoti Väinö. Uuden yksikön tilat ovat täysin remontoidut ja uusitut. Väinö-koti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kodikkaassa, yhteisöllisessä ja sosiokulttuurisessa ympäristössä. 

Vaikka elämme poikkeuksellisia aikoja, ikäihmisten asumis- ja palvelutarpeisiin pitää kyetä edelleen vastaamaan. Meillä on otettu huomioon kaikki mahdolliset turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvät asiat.

Koulutetun ja osaavan henkilökunnan jatkuva läsnäolo takaa laadukkaan ja turvallisen asumisen vaativammassakin elämäntilanteessa. Väinö-koti sijaitsee Kotikunnaan 1. kerroksessa, hoitokoti Venlan alapuolella tarjoten yksilöllistä asumista 13 asukkaalle. Ruokailua ja oleskelua varten tarjolla on viihtyisät tilat.

Asukkaiden käytössä on oma vehreä piha Kotikunnaan muiden piha-alueiden lisäksi. Väinö-kodin asukkaat ovat osa Kotikunnaan lämminhenkistä yhteisöä ja asukkaat voivat halutessaan ruokailla Kotikunnaan ruokasalissa. Saatavilla on myös kaikki Kotikunnaan palvelut ja toiminta, muun muassa iäkkäille suunnattu kuntosali ja viihdetarjonta. Keskeinen sijainti Kotikunnaassa mahdollistaakin asukkaiden osallistumisen talon monipuoliseen toimintaan. Väinö-kotiin voi sijoittua myös pariskuntana.

Väinö-kotiin voi hakeutua asukkaaksi tehostetun palveluasumisen palveluseteleillä.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! 
Lisätietoja Väinö-kodista saa arkisin osastovastaava Jenni Lehtorannalta: 
Puhelin: 044 5820 220
Sähköposti: jenni.lehtoranta@kotikunnas.fi

Asukkaiden käytössä on oma vehreä piha Kotikunnaan muiden piha-alueiden lisäksi.
Asukkaiden käytössä on oma vehreä piha Kotikunnaan muiden piha-alueiden lisäksi.
Väinö-kodin asukkaat ovat osa Kotikunnaan lämminhenkistä yhteisöä.
Väinö-kodin asukkaat ovat osa Kotikunnaan lämminhenkistä yhteisöä.

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta