fbpx

Kotikunnaassa voi vierailla asukkaan kotona huomioiden voimassa olevat suositukset. Lisää tietoa hoitajilta.

Villan toiminta jatkuu voimassa olevien suositusten mukaisesti.

Ryhmät eivät kokoonnu kesän aikana kotikunnaassa ja ruokasali on toistaiseksi suljettu vierailijoilta koronavirustilanteen vuoksi!

Nyt etsimme sinua

Ulkoilukavereita Kävelytreffit -toimintaan

Koira-avusteiset Kävelytreffit alkavat 1.9. klo 12,ja ne järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin. Lähtöpaikat voivat vaihdella. Kävelyt kestävät noin 2 h kerrallaan.  Etsimme vapaaehtoisia mukaan kävelyille ikäihmisten juttukavereiksi ja käsikynkiksi.  Voit olla mukana joko keskiviikkoisin tai torstaisin tai vaikka molempina:) Ohjaajana kävelyillä toimii Maarit Haapasaari ja hän opastaa sinut tehtäviisi. Tehtävään toivotaan sitoutumista ainakin syksyksi. Ilmoittaudu mukaan Helenalle 044 0820213 tai helena.norokallio@kotikunnas.fi

Tutustu Kävelytreffien ohjelmaan

Apuohjaajia Nättinummen korttelikerhoon

Nättinummessa alkaa 8.9. ikäihmisten Turinakerho ja se kokoontuu joka keskiviikko klo 14–15.30. Kerhon ohjaajana toimii Katja Torun, ja tehtävänäsi on toimia apuohjaajana. Työhön kuuluu tilojen järjestely, kahvin keitto ja kahvipöydän kattaus ja siistiminen sitten jälkeen. Myös pientä ohjelmaa voit halutessasi  järjestää. Tärkeä tehtäväsi on jutella kerholaisten kanssa ja luoda mukavaa tunnelmaa ikäihmisten iloksi. Kerhossa käy myös esiintyjiä eli kerhon apuohjaajana saat itsellesikin kivaa ohjelmaa. Myös tuolijumppaa on joka kerralla. Sinun tuli olla paikalla noin klo 13.30 ja kotiin pääset noin klo 16 maissa. Tehtävään toivotaan sitoutumista pidemmäksi aikaa. Mutta toki vapaehtoisena päätät aina itse, miten kauan olet valmis olemaan mukana. 

Saattoapua ikäihmisille 

Kortteliklubi ja Nättinummen kerho alkavat viikolla 36. Tehtävänäsi olisi saattaa ikäihmisiä kotoaan turvallisesti kerhoon ja takaisinkin. Saattamista tehdään niin kauan, kunnes kerholainen tottuu itse matkan kulkemaan. Tehtävä ei ole siis jatkuva, vaan nyt muutaman kerran syksyllä. 

Etsimme aina

Etsimme Kotikunnaan eri yksiköihin Kaislaan, Venlaan, Väinöön ja Sylviin omia vapaaehtoisia lukemaan, juttelemaan, olemaan läsnä ja vaikkapa kynsiä lakkaamaan.

Olisiko sinulla hetki aikaa? Tule mukaan Päivän piristäjäksi!

Sippe -esittelijäksi

Lue lisää Sippe -hankkeesta!

Tossut naulakossa
Kuva © Satu Aalto

Vapaaehtoisille tarjoamme

  • vahinko- ja vastuuvakuutuksen Kotikunnaan puolesta
  • matkakulukorvauksen tositteiden ja matkalaskun perusteella
  • mahdollisuuden ruokailuun Kotikunnaassa
   henkilökuntahinnalla
  • laadukasta koulutusta ja mukavaa virkistystä
  • ohjausta ja tukea

Muutoin vapaaehtoistoiminnan ”palkkiona” on iloinen mieli ja mukava yhteisö!

Lue lisää Kotikunnaan vapaaehtoistoiminnasta ja/tai
ilmoittaudu vapaaehtoiseksi yhteydenottolomakkeella.

Yhteyshenkilöt

Helena Norokallio
puhelin 044 082 0213, helena.norokallio@kotikunnas.fi
Satu Järvenpää

puhelin 045 77500068, satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi