fbpx

Vapaaehtoistoiminta

Tule osaksi iloista yhteisöä!

Toivotamme vapaaehtoiset tervetulleiksi osaksi yhteisöämme ja tuomaan toiminnallaan vaihtelua ja virkistystä Kotikunnaan elämään.

Vapaaehtoiset osallistuvat talon tapahtumiin (mm. Ystävätanssit, teemapäivät, taidetapahtumat) sekä toimivat peli-, ulkoilu- ja juttukavereina asukkaille.

Tarjoamme monipuolisia toimintamahdollisuuksia vapaaehtoisten omien toiveiden mukaisesti. Mikä olisi sinun juttusi?

Yhteinen kahvihetki
Kuva © Satu Aalto

Aktiivista yhteistyötä

Teemme aktiivisesti yhteistyötä muiden vapaaehtoistoimintaa järjestävien tahojen kanssa. Olemme mukana Vapaaehtoisen vanhustyön kehittämistyöryhmässä, Kulttuuriystävä-toiminnassa ja Valikko-ryhmässä.

Monipuolista koulutusta

Järjestämme laadukkaita vapaaehtoistoiminnan peruskursseja ja monipuolisia jatkokursseja. Kotikunnaan erityisosaamista ovat vapaaehtoistoiminta muistisairautta sairastavien parissa sekä luovien ja toiminnallisten menetelmien käyttö vapaaehtoistoiminnassa. Viitekehyksemme on sosiokulttuurinen vanhustyö.

Tutustu Sippe -vapaaehtoistoimintaan!

Ystäväkirje

Pidämme yhteyttä vapaaehtoisiimme Ystäväkirjeellä, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Kirjeessä kerrotaan koulutuksista ja tapahtumista. Järjestämme Ystävätempauksia, vapaaehtoisten saunailtoja ja retkiä.

Yhteyshenkilöt

Helena Norokallio
puhelin 044 082 0213
Satu Järvenpää

puhelin 045 77500068

NOUDATAMME KULLOINKIN VOIMASSAOLEVIA KORONA- RAJOITUKSIA!
Parturi-Kampaamo

Turun ammatti-instituutin parturi –kampaamopalvelut ovat taas avanneet ovensa Kotikunnaassa kesätauon jälkeen. Tervetuloa!

Etsi sivustolta